Biletul zilei: Ajax Amsterdam vs Olympique Lyon

Recomandarea noastră: 1

Biletul zilei Ajax vs Lyon Ponturi pariuri pe Beturi.ro
Ajax - Lyon
1
2.40
X
3.75
2
2.90

Obișnuite cu fazele superioare a UEFA Champions League, Ajax Amsterdam și Olympique Lyon se întâlnesc în semifinalele UEFA Europa League. Ajunse până în această fază a acompetiției cele două echipe mai au un pas până la finala de la Stockholm. Meciul tur al acestei semifinale va începe de la ora 19:45 și se va disputa pe arena care poartă numele unui mare fotbalist al ’’portocalei mecanice’’ Johan Cruijff. În această dublă se poate întâmpla orice pentru că nicio echipă nu pornește ca favorită certă la victorie și calificare.  Un asemenea meci nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei jucat la pariuri.

Ajax Amsterdam a depășit în primăvara europeană echipele Legia Varșovia,  FC Copenga, iar în sferturile de finală a trecut de Schalke. Cele mai mari emoții olandezii, le-au avut în fața nemților deoarece calificarea au obținut-o în cele două reprize suplimentare de prelungire.  În cele 6 meciuri din UEFA Europa League Ajax a obținut 6 victorii în meciurile de pe propria arenă. Acest lucru ne arată că ’’batavii’’ sunt o forță în fața propriilor fani.  Echipa gazdă a acestei partide este singura echipă rămasă în competiție care a mai câștigat acest torfeu, în anul 1992. Pentru biletul zilei vom miza pe o victorie a celor de la Ajax ținând cont că au dovedit că sunt o forță pe propria arenă. Cota pe care o au gazdele la victorie este de 2,40, o cotă foarte bună pentru a fi jucată pe biletul zilei.

Olympique Lyon a întâlnit în fazele superioare ale  UEFA Eurpa League adversare foarte puternice.  Pentru a ajunge în semifinale francezii au eliminat pe AZ Alkmaar, AS Roma și pe Besiktas Istanbul. De formația turcă au avut nevoie de executarea loviturilor de departajare pentru a obține calificarea. După jocul arătat în acest sezon oaspeții sunt o pretendentă cu șanse reale la finală și poate chiar la marele trofeu.  În Ligue 1, în ultima etapă Olympique Lyon a obținut o victorie la Angers cu scorul de 2-1. În acest meci cele două echipe își vor etala forța ofensivă și eu cred că ambele echipe vor puncta pe tabelă. Pentru biletul zilei puntem opta pe un pariu cu goluri de ambele părți, dar pentru acest pariu avem o cotă mai mică.