Biletul zilei: Ajax vs Excelsior

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Ajax - Excelsior
1
1.08
X
11.00
2
23.00

Etapa intermediară din prima Ligă a Olandei se apropie de final. Astăzi se vor desfășura ultimele partide din cadrul acestei runde. Pe Amsterdam Arena Ajax va primi vizita celor de la Excelsior. Jocul acesta la prima vedere pare că va fi unul la discreția echipei gazdă. Difența de valoare dintre cele două formații dar și forma de moment poate să facă diferența în jocul din această seară. Am ales acest meci pe biletul zilei la pariuri deoarece oferta pentru această zi este una destul de săracă.

Ajax începe această partidă de pe poziția a treia a clasamentului.  Gazdele  partidei din aceatsă seară au reușit să acumuleze 32 de puncte. Ei sunt l anumai trei puncte în spatele ocupantei poziției locului second, AZ Alkmaar. O victorie îi poate duce pe cei de la Ajax pelocul secund al clasamentului din Eredivisie. În acest sezon cifrele sunt în favoarea celor de la Ajax. Ofensiva este prima a Olandei cu 46 de goluri înscrise. Nici defensive nu stă mai rău deoarece este cea mai bună aărare și are numai 14 goluri încasate. Neînvinsă în ultimele patru partide și cu trei victorii în ultimle patru partide, cei de la Ajax au toate atuurile în favoarea lor. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce ca și prognostic o victorie a echipei Ajax Amsteram.

Excelsior este cea mai slabă echipă din Eredivisie privind forma de moment. Oaspeții au patru înfrângeri în ultimele patru meciuri și au toate șansele ca astăzi să o acumuleze pe a cincea. Cu doar 17 puncte cei de la Excelsior ocupă poziția a 12-a a clasamentului. Sunt o echipă ce primesc destul de ușor gol. În acest sezon până înaintea acestei etape au primit 24 de goluri ceea ce reprezintă o medie de mai mult de un gol pe meci. În ultimele două meciuri din deplasare cei de la Excelsior au înregistrat două înfrângeri. Oaspeții de astăzi nu au deloc un bilaț foarte bun în fața celor de la Ajax. Chiar dacă pe biletul zilei de astăzi vom merge pe o cotă mai mică noi sperăm ca aceasta să fi una ce ne aduce câștig. Biltul zilei poate fo o sursă de venit dacă algi să mizezipe ponturile noastre.