Biletul zilei: Ajax Amsterdam vs Standard Liege

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Ajax Amsterdam - Standard Liege
1
1.35
X
5.20
2
8.50

Pentru Răzvan Marin poate fi cel mai important meci al carierei de până acum. Echipa lui, Standard Liege se va deplasa la Amsterdam, pentru a înfrunta pe Ajax în returul din turul al treilea al UEFA Champions League. Meciul din această seară va porni de  la scorul de 2-2 înregistrat la finalul partidei tur. Atunci românul a oferit o pasă de gol. El a fost unul dintre cei mai lăudați jucători ai oaspeților de astăzi. Echipa care se va califica la sfârșitul acestui meci va întâlni în play-off câștigătoarea dintre Dynamo Kiev și Sparta Praga. Ambele echipe vor lupta până la ultima picătură de energie pentru a obține calificarea. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar de pe site-ul Beturi.ro.

Ajax Amsterdam este cotată ca favorită la calificare. Ei sunt avantajați de scorul din meciul tur, de faptul că vor evolua pe teren propriu dar și de faptul că au un lot mai valoros. Toate aceste avantaje nu înseamnă că vor avea meciul câștigat. În turul al doilea Ajax a eliminat pe Sturm Graz cu scorul de 5-1 la general. În acest sezon obiectivul lăncierilor este calificarea în grupele UEFA Champions League. În prima etapă a campionatului Olandei care s-s desfășurat în week-end, Ajax a remizat în fața celor de la Heracles dar au odihnit o parte din titularii de astăzi. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 1.35 pe victoria celor de la Ajax.

Standard Liege încă speră la calificare. Chiar dacă nu au câștigat pe teren propriu Răzvan Marin și compania pot întoarce oricând rezultatul din tur. În meciul tur chiar dacă au avut o posesie mai scăzută ei și-au creat multe ocazii de a marca. Standard vine și ea după o remiză în campionat cu scorul de 1-1 contra celor de la Cercle Brugge. Astfel oaspeții de astăzi au ajuns la trei remize în ultimele trei partide. Astăzi au nevoie de victorie pentru a se califica sau de un egal dar cu cel puțin două goluri marcate. Pe biletul zilei am ales să mergem pe o victorie a celor de la Ajax dar credem că va fi un meci plin de suspans până la final. Pariază și câștigă alături de echipa noastră doar cu biletul zilei.