Biletul zilei: Ajaccio vs Le Havre

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Ajaccio - Le Havre
1
2.45
X
2.95
2
2.90

Barajul de promovare în Ligue 1 ne aduce un meci foarte interesant. Miza acestei partide este una foarte interesant. Cele două formații au terminat sezonul regulat vecine de clasament. Acest baraj se va disputa într-o singură manșă iar echipa ce se av impune în acest joc va juca din sezonul viitor în prima ligă de fotbal a Franței. Cu siguranță miza acestei partide își va pune amprenta asupra jocului celor două formații. Nu ne așteptăm la un joc deschis ci mai degrabă la unul în care jucătorii își vor dori să nu greșească. Biletul zilei la pariui sportive ne va aduce pentru astăzi un meci cu o cotă destul de mare.

Ajaccio pornește ca favorită în acest joc. Ajaccio a terminat sezonul regulat pe poziția a treia a clasamentului. Ei în acest sezon au reușit să acumuleze 68 de puncte. Totuși în ultimele meciuri din sezonul regulat nu au reușit să își treacă în nici o victorie. Datorită poziției a treia a treia a clasamentului cei de la Ajaccio nu a mai fost nevoită să dispute partida din primul tur al barajul. Astăzi vom merge pe o victorie a celor de la Ajaccio deoarece sunt echipa care a terminat pe un loc superior în clasament. Biletul zilei la pariuri sportive va merge pe o victorie a celor de la Ajaccio.

Le Havre speră să producă surpriza în acest meci și să obțină promovarea în prima ligă a Franței. În sezonul regulat oaspeții partidei de astăzi au terminat pe poziția a patra a clasamentului. Ei au terminat pe poziția aceasta datorită finalului de sezon în care au obținut cinci victorii în ultimele cinci etape. În semifinalele acestui baraj   au fost nevoiți să elimine pe cei de la Brest. Acel meci a fost câștigat de cei de la Le Havre cu scorul de 2-0 la capătul unui meci foarte interesant. În acest meci ne așteptăm la o replică foarte bună a celor de la Le Havre.  Sperăm să asistăm la un meci foarte interesant și de pe urma căruia să câștigăm la pariuri. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe perioadă lungă dacă alegi să mergi pe mâna noastră. Pariază pe biletul zilei și pe termen lung o să câștigi o sumă mare.