Biletul zilei: AEK Atena vs AC Milan

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
AEK Atena - AC Milan
1
3.70
X
3.40
2
2.10

După ce în ultimele două zile am asistat la spectacolul din UEFA Champions League, astăzi a venit rândul partidelor interesante din UEFA Europa League. Uunul dintre cele meciurile pe care nu trebuie să le ratăm în această seară este partida dintre  AEK Atena și AC Milan. Acest meci la prima vedere av fi hotărâtor pentru ecuația finală a grupei. Cele două adversare de astăzi se află pe primele două poziții ale grupei D din care mai fac parte echipele Rijeka și Austria Viena. În meciul tur dintre cele două formații am văzut un joc surprinzător de echilibrat care s-a încheiat cu scorul de 0-0. Pontul nostru biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă ce ne va dubla banii.

AEK Atena se descurcă neașteptat de bine în această grupă. Grecii nu au suferit nicio înfrânegere în cele trei maciuri disputate până în acest moment. Au cinci puncte acumulate după o victorie și două remize. În meciul de la Milano defensiva greacă a reușit să anihileze ofensiva gazdelor și au obținut o remiză albă nesperată. Perioada foarte bună a celor de la AEK se vede și în campionatul Greciei unde ocupă poziția a treia fiind la doar două puncte pe fotoliul de lider. Un nou rezultat pozitiv la finalul meciului de astăzi pentru AEK ar însemna o opțiune serioasă în privința calificării. Biletul zilei la pariuri poate fi profitabil pe termen lung.

AC Milan își dezamăgește suporterii prin rezultatele obținute dar și prin jocul prestat. Rossoneri vin după înfrângerea din Serie A contra celor de la Juventus cu scorul de 2-0. Această înfrângere este foarte importantă și milanezii au nevoie de un rezultat pozitiv astăzi pentru a mai uita de rezultatele slabe din ultima perioadă. Ofensiva milaneză condusă de Nikola Kalinic se pare că sufer foarte mult. În trei din ultimele patru meciuri disputate Milanul nu a reușit să înscrie. Acest lucru este o problemă serioasă pentru elevii lui Vincenzo Montella. Cu o singură victorie în ultimele cinci meciuri oaspeții ocupă doar poziția a opta din Serie A. Acest meci poate însemna relansarea acestui sezon pentru AC Milan dar au nevoie de victorie ca de aer pentru a își reface moralul. Biletul zilei va avea ca pont o victorie a celor de la Milan. Pariază pe ponturile noastre și o să ai de câștigat cu biletul zilei.