Biletul zilei: Milan vs Roma

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
AC Milan - AS Roma
1
2.63
X
3.45
2
2.63

Runda a șaptea din Serie A ne aduce un derby de tradiție în fotbalul italian. Pe stadionul Giuseppe Meazza AC Milan va primi vizita celor de la AS Roma. Jocul din această seară găsește cele două echipe vecine de clasament fiecare având 12 puncte acumulate dar AS Roma are un meci mai puțin disputat. Cele două echipe sunt angrenate și în cupele europene, acolo unde la mijlocul săptămânii au obținut victorii. Astfel, cele două echipe au un moral bun și vor da totul pentru cele trei puncte astăzi atât de importante pentru clasament. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă o să citiți acest articol.

AC Milan nu a avut începutul de sezon așteptat de fani ținând cont de investițiile făcute în această vară. Rosso-nerri sunt doar pe poziția a șasea aclasamentului.  Ofensiva este o problemă pentru echipa lui Montella deoarece a înscris doar de zece ori în acest sezon. Patru victorii sunt rezultatele obținute de gazdele din această seară pe propriul teren. Trebuie să ținem cont că pe teren propriu au obținut trei victorii din tot atâtea posibile chiar dacă au întâlnit adversari modești. La mijlocul săptămânii rosso-nerii au învins greu pe Rijeka în UEFA Europa League cu scorul de 3-2 după ce au condus cu 2-0 și au fost egalați. În Serie A, Milanul a pierdut în ultima etapă cu scorul de 2-0 pe terenul Sampdoriei. Pronosticul pentru biletul zilei va fi unul destul de greu de hotărât.

AS Roma traversează o perioadă foarte bună din punct de vedere al rezultatelor. În ultimele trei etape disputate în campioantul Italiei, romanii au obținut 3 victorii și au primit un singur punct ceea ce este foarte bine. Aceste rezultate au fost dublate și de o victorie în UEFA Champions League la mijocul săptămânii în deplasarea de la Qarabaq cu scorul de 2-1. Oapeții au și avantajul moral în fața Milanului. În  ultimele trei partide directe AS Roma a reușit să obțină de fiecare dată victoria. Astăzi vom miza pe biletul zilei pe o victorie a echipei AS Roma. Am ales acest pronostic deoarece credem că romanii își vor prelungii forma foarte bună pe care o traversează. Biletul zilei poate fi câștigător doar dacă ți cont de ponturile echipei noastre.