Biletul zilei: AC Milan vs Rijeka

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
AC Milan - Rijeka
1
1.23
X
6,50
2
13.50

După spectacolul din Champions League a venit rândul să vedem echipele din UEFA Europa League la lucru. Partidele de astăzi ce se vor disputa fac parte din etapa a doua a fazei grupelor.Pentru astăzi vom încerca să analizăm și să pferim un pont câștigător pentru cele mai interesante mecirui. Pe San Siro din Milano va veni HNK Rijeka pentru întâlnirea cu AC Milan. Această partidă este deosebit de interesantă ținând cont că vom vedea la lucru una dintre candidatele la trofeu chiar dacă este încă devreme să vorbim de acest lucru. Cele două adversare din această seară evoluează în cadrul grupei D alături de AEK Atena și Austria Viena. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă o să citiți acest articol.

AC Milan va pune accent pe UEFA Europa League după transferurile foarte importante făcute în acestă vară. Rosso-nerri s-au instalat în fruntea grupei după succesul din prima etapă în deplasare contra echipei Austria Viena cu scorul de 5-1. Această competiție a devenit mult mai importantă pentru echipele mari deoarece asigură un loc în grupele UEFA Champions League. În Serie A milanezii nu au avut startul de sezon la care se așteptau. După șase etape ocupă doar poziția a șasea cu 12 puncte ceea ce este destul de puțin. Pronosticul pentru biletul zilei se va îndrepta spre o victorie a gazdelor.

Rijeka a început cu stângul această grupă. Croații au fost învinși cu scorul de 2-1 de către AEK. Campioana Croației va fi foarte motivată deoarece încă o înfrăngere ar diminua mult șansele la calificare. Oaspeții în campionatul intern sunt clasați pe poziția a doua după zece etape la patru puncte distanță de marea rivală Dinamo Zagreb. Trebuie să amintim faptul că la Rijeka evoluează și internaționalul român Florentin Matei. În deplasare în acest sezon cei de la Rijeka au învins doar pe TNS în tururile preliminare ale UEFA Champions League. Dacă privim realist va fi foarte greu pentru croați să obțină ceva de la acest meci ținând cont de valoarea adversarilor. Chiar dacă AC Milan nu are o cotă foarte mare considerăm este una destul de sigură pentru biletul zilei și are șanse mari de reușită. Biletul zilei poate fi o sursă de câștig dacă ești inspirat.