Biletul zilei: AC Milan vs Juventus

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
AC Milan - Juventus
1
3.95
X
3.45
2
1.97

Cel mai așteptat meci al etapei din Serie A va avea loc astăzi pe San Siro. AC Milan va primi vizita celor de la Juventus. Acest meci este un derby de tradiție pentru fotbalul Italian iar o victorie în fața marei rivale contează foarte mult. Pentru jocul de astăzi s-au vândul toate biletele și se așteaptă peste 70.000 de spectatori la ora meciului. Jocul dintre rossoneri și bianconeri se va disputa în cadrul rundei cu numărul 11. De pe biletul zilei la pariuri nu are cum să ne lipsească o asemenea dispută de cel mai înalt nivel.

AC Milan nu traversează un sezon cum se aștepta toată lumea după investițiile făcute în această vară dar într-un asemenea meci orice este posibil. Rossoneri sunt clasați abia pe poziția a opta. În cele 10 etape disputate au acumulat doar 10 puncte ceea ce este destul de puțin pentru o echipă cu pretenții la primele poziții. Milanezii par într-o creștere de formă. Victoria de etapa trecută în fața celor de la Chievo cu scorul de 4-1 a pus capăt unei serii de 4 meciuri fără victorie. Vincenzo Montella consider că acest meci poate fi un punct de cotitură privind traseul echipei din acest sezon. Gazdele din această seară au cea mai slabă defensivă dar și ofensivă dintre primele opt clasate. Biletul zilei la pariuri va avea o cotă de 1.97 iar pontul va fi în cadrul acestui articol.

Juventus nu are decât opțiunea victorie. Max Allegri a declarat înaintea partidei că nu se gândește la altceva decât la cele trei puncte. Bianconeri nu vor să piardă contactul cu Napoli care este pe prima poziție și cu Inter, marea rivală ocupanta poziției a doua. Ambele echipe au meciuri apparent facile în această etapă. Juve este în acest moment pe poziția a treia a clasamentului cu 25 de puncte acumulate. După victoria cu 4-1 din ultima etapă în fața celor de la Spal, Juve are cea mai bună ofensivă a campinatului. Privind cotele la pariuri, oaspeții pornesc favoriți la victorie în această seară. Biletul zilei pentru acest meci va avea ca pont 1. Dacă vei alege să mizezi pe ponturile noastre de pe biletul zilei poți avea profit pentru o perioadă mai lungă de timp.