Biletul zilei: Milan vs Inter

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
AC Milan - Inter
1
2.75
X
3.45
2
2.50

Derby della Madonnina este un cadou pentru iubitorii fotbalului Italian. Totuși acest derbu vine într-un moment foarte prost pentru cele două echipe. În ultimele două etape de Serie A niciuna dintre cele două adversare nu a reușit să își treacă în cont vreun punct. Astăzi miza este una foarte mare, calificarea în semifinalele Cupei Italiei. Ultimul meci direct dintre cele două echipe a fost unul extraordinar de spectaculos. Partida a fost decisă în ultimele secunde de golul lui Mauro Icardi și Inter s-a impus cu scorul de 3-2 la capătul unui meic de poveste. Biletul zilei la pariuri va avea un pronostic cu o cotă mare ce o să o aflați după ce citiți acest articol.

AC Milan se află într-o formă foarte slabă. Rossoneri sunt abia pe poziția a 11-a în Serie A. Ei vin după două înfrângeri rușinoase, în care nu au reușit să marcheze niciun gol. Gennaro Gattussoare mari probleme pe banca echipei sale deoarece venirea sa, nu a produs șocul l acare se aștepta toată lumea.  Pentru AC Milan, care nu are un moral deloc bun, jocul din aceatsă seară se anunță unul foarte dificil. Totuși dacă vor reuși să se impună va fi o surpriză destul de mare și acest lucru ne poate arăta că Milan este pe calea cea bună. Biletul zilei la pariuri ne va duce o cotă de 2.50 pentru acest meci.

Inter Milano nu a avut un Crăciun așa cum se aștepta. Dacă până în urmă cu două etape nu au suferit nicio înfrângere în Serie A, acum au două înfrângeri. În ultimele două etape au arătat o scădere de formă, care i-a coborât pe poziția a treia a clasamentului. Toruși în opinia noastră elevii lui Luciano Spaletti rămân favoriți la calificare în această seară. Chiar dacă Icardi, liderul din teren al nerrazurrilor nu a reușit să înscrie în ultimele meciuri el, rămâne un jucător foarte valoros. Meciul din această seară va fi un prilej bun pentru una dintre cele două formații să înceapă să își treacă în cont din nou victorii. Pasa proastă în care se află acum poate fi depășită doar cu o victorie. Biletul zilei de astăzi va merge pe o victorie a celor de la Inter pentru că sunt echipa mai valoroasă. Vom asista cu siguranță la spectacol astăzi. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.