Biletul zilei: AC Milan vs Internazionale Milano

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
AC Milan - Inter
1
2.74
X
3.15
2
2.65

Mijlocul de săptămână ne aduce meciuri din ce în ce mai spectaculoase. Astăzi pe lângă meciurile din UEFA Champions League, spectacolul ne este asigurat și de meciurile din Serie A. Derby della Madonina ne deschide seara de meciuri foarte frumoase. Acest meci se va disputa astăzi deoarece este o restanță din cadrul etapei cu numărul 27.  Cele două mari rivale sunt despărțite de doar opt puncte în clasament așa că ne așteaptă un meic de ținut minte. Ținând cont că formațiile au ca și obiectiv calificarea în sezonul viitor din UEFA Champions League, astăzi putem spune că sunt obligate să câștige. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce un câștig foarte important de pe urma acestui meci.

AC Milan încearcă să revină la nivelul la care a fost în urmă cu aproape un deceniu. Rosso-neri au arătat o creștere în acest sezon. Gazdele partidei de astăzi sunt pe poziția a șasea a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 50 de puncte până în acest moment. Elevii lui Gennero Gatusso vin după o înfrângere în ultima etapă contra celor de la Juventus cu scorul de 3-1. Acea înfrângere a pus capăt unei serii de cinci victorii consecutive în Serie A. Din tabăra diavolilor va lipsi astăzi doar Lucas Biglia care este accidentat. AC Milan dacă nu va câștiga astăzi își poate lua adio de la un loc de UEFA Champions League pentru sezonul următor. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 2.65.

Inter are prima șansă în acest meci. Nerra-zurri sunt pe poziția a patra a clasamentului la mare luptă pentru un loc între primele patru. Elevii lui Spaletti au acumulat 58 de puncte până în acest moment și putem spune că în acest meci s-ar putea mulțumi și cu un rezultat de egalitate. Defensiva Interului a arătat o formă foarte bună în ultima perioadă deoarece în ultimele patru meciuri nu au primit niciun gol. Mai mult, în acest interval au obținut zece puncte. Speranțele oaspeților stau în Mauro Icard care traversează o formă de zile mari. Biletul zilei pentru acest meci ne va aduce un pronostic bazat pe o victore a oaspeților. Pariază și câștigă în fiecare zi doar cu biletul zilei oferit de site-ul Beturi.ro.