Biletul zilei: AC Milan vs Inter

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
AC Milan - Inter
1
2.43
X
3.15
2
3.10

Derby della Madonnina ne aduce în această seară un nou episod al celebrului meci dintre AC Milan și Inter. În acest sezon este al treilea astfel de derby. În primele două meciuri victoriile au fost înpărțite. În turul de campionat, Inter s-a impus cu scorul de 3-2 după un gol în prelungirile partidei al lui Mauro Icardi. Apoi cele două echipe s-au întâlnit și în Cupa Italiei, unde calificarea au reușit-o cei de la AC Milan. Acest meci ese unul foarte important pentru că ambele formații au nevoie de puncte pentru a mai putea spera să își îndeplinească toate obiectivele pentru acest sezon. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă foarte mare pentru acest meci.

AC Milan este favorită la victorie după ultimele meciuri disputate. Elevii lui Gennaro Gatusso vin după trei victorii în ultimele trei etape disputate, iar în ultimele cinci etape din Serie A nu ay suferit nici o înfrângere. La mijlocul acestei săptămâni AC Milan s-a calificat și în finala Cupei Italiei după ce au trecut în urma loviturilor de departajare de Lazio Roma. Gazdele partidei de astăzi pot resimți și oboseala după ce au jucat 120 de minute. Cu 44 de pucnte în acest moment rosso-nerri sunt pe poziția a șaptea a clasamentului. La prima vedere ei mai pot spera doar la locul șase deoarece formațiile care sunt mai în față sunt la distanță mare de puncte. Biletul zilei la pariuri sportive va merge pe o victorie a celor de la AC Milan.

Inter merge din ce în ce mai rău după ce la începutul sezonului era una dintre favoritele la titlul de campioană. Acum cei de la Inter au ajuns până pe poziția a cince a clasamentului. Înm ultimele trei etape au reușit să își treacă în cont două victorii ceea ce poate fi o speranță că se află pe drumul cel bun. Pentru Inter programul se anunță unul foarte greu deoarece după acest joc va primi vizita celor de la Napoli. Oaspeții partidei din această seară au reușit să acumuleze doar 51 de puncte în acest sezon. Am mers pe o victorie a celor de la AC Milan pe biletul zileui deoarece sunt echipa care se află într-o formă foarte bună. Pariază în fiecare zi biletul zilei oferit de noi și la capătul unei perioade mai lungi o să ai profit.