Biletul zilei: AC Milan vs Arsenal

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
AC Milan - Arsenal
1
2.02
X
3.45
2
3.95

Capul de afiș al optimilor de finală din EUEFA Europa League este întâlnirea de pe San Siro în care AC Milan va primi vizita celor de la Arsenal. Acest meci poate fi oricând un meci din fazele superioare ale UEFA Champions League. Această dublă este deschisă oricărui rezultat ținând cont că se vor întâlni două dintre favoritele la marele trofeu. O calificare mai departe în această competiție poate fi pentru oricare dintre cele două echipe o salvare a sezonului. Niciuna dintre formații nu face un sezon excepțional. Acest prim meci al dublei este unul foarte important deoarece echipa care va învinge va lua prima opțiune pentru calificarea mai departe în competiție. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce o sumă importantă de pe urma acestui joc.

AC Milan pare a porni favorită astăzi. Rosso-nerri sunt într-o revenire de formă de când tehnicianul echipei este Genarro Gatusso. Gazdele partidei de astăzi au șase victorii în ultimele șase partide disputate în toate competițiile. În șaisprezecimile de finală ale acestei competiții italienii au trecut de Ludogorets pe care i-au învins în ambee meciuri. În Bulgaria au câștigat cu scorul de 3-0, iar pe acest stadion s-au impus cu 1-0. Conti și Musacchio sunt singurele absența ale gazdelor în acest meci. Ținând cont de forma pe care o traversează și de faptul că vor evolua pe teren propriu milanezi sunt favoriți astăzi pentru biletul zilei la pariuri.

Arsenal merge din ce în ce mai slab în acest sezon. UEFA Europa League este ingura competiție în care tunarii mai pot spera la ceva în acest sezon. În șaisprezecimile de finală englezii au trecut de Ostersunds din Suedia. După ce au învins cu 3-0 în deplasare, ei au fost învinși cu scorul de 2-1 chiar pe Emirates. În această dublă, tunarii au jucat foarte slab și acest lucru se vede din înfrângerea de acasă. Elevii lui Arsene Wenger vin după patru înfrângeri suferite în ultimele patru partide disputate în toate competițiile. Cu această formă foarte slabă pe care o au în acest moment le va fi foarte greu să spere la ceva la capătul acestui meci tur. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază și câștigă alături de noi în fiecare zi pe forbal și tenis doar cu biletul zilei.