Biletul zilei: AC Milan – Lazio

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
AC Milan - Lazio
1
2.28
X
3.45
2
3.10

Derby-ul etapei cu numărul 22 din Serie A, ne aduce un meci foarte interesant. Pe San Siro AC Milan va primi vizita celor de la Lazio. În acest meci meci ambele echipe își doresc victoria. Chiar dacă Lazio este echipa mult mai bine clasată, milanezii trebuie să profite de avantajul terenului propriu. Ultimele meciuri directe dintre cele două formații au fost partide foarte spectaculose reușind să înscrie ambele echipe. Ultimele etape au adus o formă extraordinară pentru ambele echipe astfel că și astăzi ne așteptăm la un meci foarte frumos. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un pont cu o cotă mare de pe urma acestui joc din Italia.

AC Milan pare într-o revenire de formă chiar dacă traversează un nou sezon mult sub așteptările echipei. Milanezii sunt abia pe poziția a opta a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 31 de puncte. Victoriile din ultimele două etape pot fi le pot da un moral foarte bun gazdelor de astăzi pentru un rezultat foarte bun chiar dacă va fi foarte greu. Pe teren propriu ofensiva este una foarte modestă deoarece a reușit să înscrie doar de nouă ori în cele zece meciuri disputate. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă de 3.10 pentru jocul din această seară.

Lazio este putem spune favorită la victorie din cauza formei pe care o traversează în ultima perioadă. Echipa din capitala Italiei nu a pierdut niciun meci în ultimele cinci etape. Chiar mai mult în ultimele trei etape a reușit să aduce trei victorii la minim trei goluri diferență. Cu 46 de puncte acumulate Lazio este pe poziția a treia a clasamentului. Adversara FCSB-ului din această primăvaă în UEFA Europa League impresionează prin forța ofensivă pe care o arată. Oaspeții partidei din această seară au cea mai bună ofensivă din Italia cu 52 de goluri marcate. Cu siguranță echipa lui Ștefan radu va dori să continue această formă extraorinară și să obțină și astăzi trei puncte. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa naostră. Lazio pare a fi surpriza sezonului în Serie A iar din cauza acestui lucru mizăm pe o victorie a lor pe biletul zilei.