Biletul zilei: Aberdeen vs Rangers

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Aberdeen - Rangers
1
2.48
X
3.25
2
2.85

Campionatul scoțian de fotbal, Scotish Premiership va atrage și mai mult atenția. În ultimele sezoane lupta dintre Celtic și Ranger a mai scăzut puțin în intensitate dar după vestea că marele Steven Gerrard a fost instalat pe banca celor de la Rangers cu siguranță ne vom uita mult mai atenți la partidele din Scoția. Astăzi avem programat meciul de debut al fostului căpitan de la Liverpool. Rangers se  va deplasa la Aberdeen pentru prima partidă din cadrul rundei cu numărul 37. Acest meci se anunță unul foarte interesant ținând cont și de faptul că cele două formații sunt vecine de clasament și sunt despărțite de un singur punct. Biletul zilei la pariuri ne aduce o cotă ce merită să o jucăm cu încredere.

Aberdeen face un sezon foarte bun. Gazdele partidei din această seară au șanse la poziția a doua a clasamentului, loc pe care îl ocupă și acum. Ei au reușit să acumuleze 69 de puncte în acest sezon. Aberdeen are un singur punct avans față de adversara din această seară. Cu două victorii și un rezultat de egalitate în ultimele trei etape, Aberdeen are șanse să își treacă și astăzi cel puțin un punct sau o victorie dar trebuie să ținem cont că îi va aștepta un meci foarte dificil. Biletul zilei la parirui pentru acest meci ne va aduce o cotă de 2.85.

Rangers va fi mult mai susținută acum decât înainte deoarece Gerrard are foarte mulți fani care îl vor urma. Oaspeții partidei din această seară ocupă poziția a treia a clasamentului având un singur punct de recuperat față de adversarii de astăzi. Rangers a reușit să acuumuleze până în acest moment 68 de puncte. Din tabăra oaspeților pentru acest meci va lipsi Jack și Wallace. În ultimele patru etape Rangers are trei victorii și un rezultat de egalitate. Cu sigurață noul manager al echipei va veni cu un suflu nou iar jucătorii vor avea altă atitudine. Cu siguranță fanii protestanților își vor dori și ami mult să reușească victorii meci de meci. Biletul zilei va merge pe  o victorie a celor de la Rangers deoarece credem că vor fi mult mai motivați pentru a își trece în cont cele trei puncte. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.