Biletul zilei: CFR Cluj vs Dinamo

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei
CFR Cluj - Dinamo
1
1.94
X
3.20
2
4.10

Derby-ul etapei cu numărul patru a Ligii întâi se anunță foarte spectaculos întâlnindu-se două echipe aflate într-o formă foarte bună. Dinamo București se va deplasa în Gruia pentru meciul cu CFR Cluj astăzi de la ora 21:00. Cele două echipe sunt în luptă pentru locurile fruntașe ale clasamentului. Pontul pentru biletul zilei va fi unul interesant și se va baza pe forma din acest moment. Pentru un asemenea joc trebuie să joc trebuie să luăm în calcul orice amănunt pentru că diferența se poate face la cele mai mici detalii.

CFR Cluj a început foarte bine acest sezon. Clujenii au fost foarte aproape de a  acumula maxim de puncte în aceste 4 etape. Un singur pas gresit au făcut în deplasarea de la Botoșani în chiar prima etapă. După acest meci de la Botoșani au urmat victorii clare în fața celor de la Viitorul, Gaz Metan Mediaș și Poli Iași. Aceste victorii au fost obținute la minim două goluri diferență. Trebuie să remarcăm organizarea compartimentului defensiv pentru clujeni care în cele patru etape disputate au primit un singur gol chiar în prima etapă. Echipa lui Dan Petrescu are un mic avantaj, acela că nu au evoluat în cupele europene și astfel nu au acumulat o oboseală foarte mare. Pontul pentru biletul zilei referitor la acest meci se va baza pe o victorie a gazdelor.

Dinamo a avut și ea un start bun de sezon pe plan intern. Nu putem spune același lucru despre dinamoviști pe plan european deoarece au fost eliminați în primul tur în care au participat de către Athletic Bilbao. În Liga 1 elevii lui Cosmin Contra au învins pe Juventus București, Viitorul și Gaz Metan Mediaș. Pasul greșit a venit în fața Botoșaniului care au câștigat chiar pe Arena Națională cu scorul de 1-0. Pentru bucureșteni oboseala s-ar putea resimți deoarece au avut un program foarte încărcat în acest început de sezon. Dinamo a câștigat ultimele două jocuri directe, astfel căă pentru biletul zilei vom miza și pe dorința de revanșă a gazdelor. CFR dacă va obține cele trei puncte își va păstra prima poziție a clasamentului chiar dacă este la egalitate cu alte echipe. Biletul zilei poate fi o sursă importantă de câștig care ne poate rotunji veniturile.