Cum alegem case de pariuri online?

Primul pas pe care un începător la pariuri sportive online trebuie să îl urmeze este să își aleaga una dintre multele case de pariuri online prezente pe piața din România. Alegerea unei case de pariuri online poate fi comparată cu alegerea unui produs de pe raftul unui supermarket. Ne uităm în primul rând la aspectul produsului (interfața site-ului), la preț (aici ne putem referi la bonusuri și promoții), la calitate și de multe ori, ținem cont și de recenzii. Pentru că există un număr destul de ridicat de case de pariuri online și cu siguranță alegerea nu este una tocmai ușoară, ți-am pregătit o listă cu aspecte de care ar trebui să ții cont în primul rând.

Case de pariuri online cu transmisiuni video

În timp ce unele case de pariuri online pun clienților la dispoziție un număr limitat de transmisii ale unor partide în fiecare zi, altele au o ofertă bogată de transmisii video, lucru de care este important să ții cont pentru început. Înainte de deschiderea unui cont la o agenție de pariuri, este indicat să te documentezi referitor la ofertele de pariere și de transmisii pe care le oferă fiecare casă de pariuri, în funcție de preferințele tale și de opțiunile pe care vrei să pariezi. Unele case de pariuri online se axează foarte mult pe fotbal și nu pun prea mult accent pe alte sporturi, în timp ce alte case de pariuri online au o ofertă slabă la fotbal și una bogată la alte sporturi.

Fără să ne referim la fotbal, mai este important să te interesezi de calitatea serviciului de pariuri live. Deși la fotbal nu sunt prezente mari diferențe, la alte sporturi unele case de pariuri online oferă un număr mult mai mare de meciuri decât altele.

Modalitățile de depunere și de retragere

Nu trebuie să uităm să ne interesăm înainte de deschiderea unui cont și de modalitățile de depunere și de retragere pe care agenția le oferă, de eventualele taxe percepute și de viteza de procesare. Unele agenții percep taxe la depunerile cu cardul, altele nu acceptă depuneri prin Skrill. Trebuie să ne interesăm în ce mod ne afectează aceste aspecte înainte de a efectua depunerea.

Interfață accesibilă

Un alt factor foarte important este faptul că site-ul trebuie să aibă interfața în limba română, la fel și suport clienți. Astfel, te vei putea exprima mult mai ușor pe chat în cazul unei probleme. În plus, agențiile de pariuri sportive online oferă posibilitatea de a efectua pariuri, depuneri și retrageri în RON, evitând astfel plata unei taxe corespunzatoare schimbului valutar.

Ce mai oferă site-urile de pariuri online destinate românilor sunt bonusurile pentru prima depunere sau pentru primul pariu plasat de pe un dispozitiv mobil (telefon sau tabletă).

Seriozitatea ageției de pariuri sportive online

Ultimul dar nu cel din urmă factor, seriozitatea agenției. De acest factor ne putem da seama doar consultând forumuri de specialitate. Nu înseamnă că ar trebui să credem tot ce citim pe Internet, dar este bine să ne informăm, în orice caz.