Tu cum îţi alcătuieşti biletul zilei la pariuri?

Întreabă orice parior în parte despre biletul zilei la pariuri şi probabil că fiecare dintre ei îţi va spune o altă metodă prin care să-ţi alcătuieşti acest bilet. Acest lucru ţine de fiecare parior în parte şi de strategiile şi ideile pe care le aplică atunci când pariază. Există o mulţime de lucrurui de care trebuie să ţinem cont atunci când ne facem biletul zilei la pariuri, iar aceste lucruri sunt cele ce fac diferenţa dintre un potenţial câştig sau eşec. Pariorii mai neexperimentaţi probabil că o fac în mod haotic, fără a urmării un tipar anume sau o strategie ce dă randament. Pe de cealalta parte avem pariorii cu experienţă pentru care alcătuirea biletului de pariere este o adevărată artă. Ei sunt cei ce petrec chiar şi ore analizând evenimentele, încercând să se hotărască pe ce meciuri să parieze.

Cele despre care vom discuta în acest articul sunt lucruri esenţiale şi de bază chiar pe care orice parior le cunoaşte, sau cel puţin ar trebui să le cunoască. Fără o pregătire prealabilă a evenimentelor pe care le vom plasa pe biletul zilei, parierea noastră va fi una neprofitabilă în cele mai multe cazuri. Aşa că ar trebui să ne adaptăm metodele de pariere spre a da un bund randament în activitatea desfăşurată.

Cotele pentru biletul zilei la pariuri

În primul rând vom vorbi despre cotele meciurilor pe care la plasăm. Cu toţii ştim că o cotă reflectă şansa de reuşită a unui eveniment de a se întâmplă. Aşadar, cu cât este mai mică cota pe care pariem, cu atât este mai mare şansa ca acel eveniment să se întâmple exact cum am prezis. La fel şi în cazul cotei prea mari, cu cât cota este mai mare cu atât va fi mai greu să câştigăm acea selecţie şi astfel ne putem compromite tot biletul zilei la pariuri online. Dar totodată, cotele mici ar însemna un câştig potenţial mai mic şi ar fi necesare mai multe selecţii pentru o cota totală mai mare.

În această privinţa a cotelor, sfaturile noastre sunt următoarele. Încercaţi să evitaţi pe cât de mult cotele foarte mici deoarece, pe lângă faptul că acestea va cresc aproape în mod insesizabil câştigurile de pe bilete, reprezintă totuşi un risc în plus ce va poate scoate din joc întreg biletul zilei fotbal. Orice eveniment are o şansă de eşec iar asumarea lui pentru o cota de 1.02, 1.05, 1.10 nu este relevantă. La fel şi cotele foarte mari. Orice cota trece peste 2.00 Este foarte imprevizibilă. Doar în cazul în care aţi analizat foarte bine meciul şi consideraţi a fi foarte probabil ar trebui să pariaţi pe el. Însă marja ideală de cote la care ar trebui să va rezumaţi în alcătuirea biletului este de 1.20 – 2.00.

Respectând aceste limite şi consideraţii, biletele voastre ar trebui să aibă o şansă mai mare de reuşită, asta şi în condiţiile în care nu adunaţi foarte multe selecţii, crescându-vă şansele de eşec. Nu ar trebui să aveţi niciodată o atitudine lacomă în ceea ce priveşte biletele de pariere. Cu paşi mărunţi se ajunge la succes!

Ce meciuri plasăm pe biletul zilei la pariuri?

Când vine vorba de alegerea evenimentelor în care avem atât de multă încredere încât să ne plasăm banii cu greu câştigaţi, ar trebui să ţinem cont de mai multe criterii. Pe lângă considerentele legate de cote despre care am vorbit mai sus, studierea evenimentelor este mai mult decât necesară. Nu este deajuns doar să vedem o cota favorabilă şi să pariem pe ea fără a cunoaşte câtuşi de puţin echipele respective. Aceasta este o greşeală foarte comună pe care începătorii la pariuri sportive o fac adesea. Însă informaţia înseamnă putere. Studierea meciurilor pentru a determina rezultatul lor este esenţială şi unul dintre cei mai importanţi paşi la pariuri sportive. Aşa că de acum, acordaţi-va câteva minute când alcătuiţi biletul zilei la pariuri pentru a vedea ce echipe sunt in cea mai bună formă, cine are nevoie de puncte, cine joacă cu vedetele sau cu rezervele, cine marcheaza mai mult, rezultatul tur, etc.

Modul în care plasaţi bani este deasemenea important. Aici lumea pariurilor ajunge să fie împărţită în 2 categorii de pariori. Există cei ce plasează sume mari de bani pe foarte puţine selecţii pentru a avea o şansă mai mare de reuşită, riscând însă mai mult pe biletul zilei la pariuri. Iar pe cealaltă parte sunt cei ce pariază bani puţini pe bilete cu mai multe selecţii încercând să realizeze un venit cât mai mare cu o investiţie cât mai mică.

După cum puteţi observa, alcătuirea biletului nu este o muncă tocmai uşoară pe care oricine să o poată face într-un mod avantajos. Biletul zilei la pariuri reflectă toate calităţile voastre de parior şi strategiile pe care le aplicaţi.