Biletul zilei: CFR vs CSU Craiova

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
CFR Cluj - CSU Craiova
1
1.82
X
3.20
2
4.80

Derby-ul etapei cu numărul nouă va avea loc la Cluj acolo unde CFR va primi vizita echipei CSU Craiova. Partida va stabili care dintre cele două echipe va fi pe prima poziție la sfârșitul acestei etape deoarece se vor întâlni echipele alate pe primele două locuri în Liga 1, fiind despărțite de un singur punct. După surpriza oferită aseară de FCSB, rezultatul acestei partide este greu de intuit pentru că balanța se poate înclina în orice parte. Sperăm să asistăm la spectacol pentru că ambele echipe sunt candidate la titlul de campioană. Biletul zilei la pariuri sportive online ne poate aduce un câștig destul de mare la finalul acestei partide.

CFR ocupă prima poziție a clasamentului cu 19 puncte accumulate și își dorește să rămână acolo și după acest joc. Înfrângerea de etapa trecută de pe tereul Timișoarei cu scorul de 4-3 a pus capăt unei serii de șase victorii consecutive a clujenilor. Cu 16 goluri marcate elevii lui Dan Petrescu au cea mai bună ofensivă din Liga 1. Pe teren propriu formația gazdă de astăzi este singura care are procenta maxim. În cele trei meciuri disputate în fața propriilor fani clujenii au obținut  trei victorii. Dacă analizăm cifrele echipei putem spune că CFR este favorită și astăzi dar în fotbal este posibil orice. Pe biletul zilei la pariuri sportive online trebuie să profităm de cotele oferite de casele de pariuri.

CSU Craiova este la un singur punct în clasament în spatele adversarei de astăzi reușind să acumuleze 28 puncte în clasament. CSU a impresionat prin organizarea defensivă pe care a arătat-o deoarece are cea mai bună defensivă a Ligii 1 cu doar trei goluri primite. Pentru acest lucru principalul responsabil este antrenorul Mangia. Oaspeții vin după o serie de meciuri foarte bună reușind să câștige ultimele patru meciuri disputate. Mai mult, în aceste meciuri formația din oltenia nu a primit gol ceea ce este un lucru foarte important pentru alegerea proosticului. Craiova a câștigat dpuă din ultimele trei meciuri directe ceea ce poate fi un avantaj moral. Biletul zilei poate fi câștigător dacă ești inspirat înmomenul în care alegi pontul. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung.