Biletul zilei: West Ham vs Manchester United

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
West Ham - Manchester United
1
4.56
X
3.85
2
1.83

Etapa intermediară din Premier League se apropie de final. Astăzi va avea loc ultimul meci al acestei runde. Meciul este unul foarte interesant deoarece West Ham United va primi vizita celor de la Manchester United. Ne așteptăm la un joc foarte interesant în care cele două ofensive să își facă simțită prezența. Ambele formații și-au cam îndeplinit obiectivul pentru acest sezon dar acest lucru nu înseamnă că acum se vor da la o parte sau vor juca mai relaxați. În meciul tur dintre cele două formații s-a impus Manchester United cu scorul de 4-0. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce pentru astăzi un câștig suplimentar cu meciul din Premier League.

West Ham United își dorea mult mai mult de la acest sezon. În acest moment formația gazdă a meciului de astăzi ocupă poziția a 15-a a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze până în acest moment 38 de puncte ceea ce este destul de puțin pentru valoarea lotului. Ciocănarii cum sunt supranumiți jucătorii echipei gazdă, vin după o victorie cu scorul de 2-0 în fața celor de la Leicester. Gazdele partidei de astăzi speră la un rezultat bun care să poată să fie privit ca o revanșă pentru cele întâmplate în turul de campionat. Bileutl zilei la pariuri ne va aduce o cotă de 1.83.

Manchester United pornește ca favorită în acest joc. Diavolii ocupă poziția a doua a clasamentului și indiferent de ceea ce se va întâmpla în aceste ultime două etape nu se mai poate schimba nimic. Oaspeții partidei de astăzi vin după două victorii și două înfrângeri în ultimele patru etape disputate. Punctul forte al echipei lui Jose Mourinho este defensiva. Diavolii nu au încasat decât 28 de goluri în acest sezon. Înfrângerea de etapa trecută în deplasare în fața celor de la Brighton a pus capăt unei serii de trei victorii în deplasare a celor de la United. Astăzi am ales să mergem pe o victorie a lor ținând cont că sunt echipa mai puternică din toate punctele de vedere. Pariază și câștigă în fiecare zi cu biletul zilei propus de noi. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mergi pe mâna noastră  atunci când alegi să pariezi.