Biletul zilei: Atletico Madrid vs Leicester City

 

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei : 1

Pentru biletul zilei de astăzi avem un meci din UEFA Champions League care la prima vedere este cel mai dezechilibrat sfert de finală al acestei ediții. Echipa pregătită de Diego „Cholo” Simeone vine după un rezultat bun obținut în derby-ul Madridului scor 1-1 după un joc în nota obișnuită a celor de la Atletico.  Leicester a uimit lumea fotbalului cu prezența în această fază a competiției, dacă este să facem comparație cu traseul avut în Premier League unde au fost momente când era implicată în lupta pentru evitarea retrogradării. Citește articolele noastre pentru ca biletul zilei să fie unul caștigător.

Atletico a eliminat în optimi pe Bayer Leverkusen cu scorul general de 4-2. Pentru adversare este foarte greu să înscrie pe stadionul celor de la Atletico, dovadă stau precedentele meciuri din acest sezon în care au primit un singur gol în patru meciuri disputate pe Vicente Calderon. Cei de la Atletico trebuie să fie foarte atenți la contraatacurile conduse de Vardy pentru că un gol primit pe teren propriu ar putea cântări foarte mult în economia calificării. Leicester a eliminat pe Sevilla în optimi dar  soarta calificării au tranșat-o pe propriul teren unde au învins cu 2-0. În Spania în meciul tur au pierdut cu scorul de 2-0. Atletico are o cotă la victorie de aproximativ 1,35, cotă bună pentru un câștig la biletul zilei.

Schimabarea antrenorului Claudio Ranieri cu Shakespeare după meciul din Spania se pare că le-a prins foarte bine „vulpilor”. Englezii au reușit să lege 6 victorii la rând până la înfrângerea din weekend în fața celor de la Everton. Simeone care este un specialist al defensivei, este aproape sigur că va reuși să blocheze ofensiva englezilor. Dacă analizăm loturile celor două echipe vedem că Griezmann și compania sunt la alt nivel față de adversarii din acest meci. Pentru acestă partidă cele doua echipe au câțiva jucători absenți dar la prima vedere, aceste absențe nu vor conta decisiv la soarta calificării. Joacă biletul zilei în fiecare zi pentru câștiguri constante.